Beschikbaarheid
06. december 2021
De signalen dat er tekorten aan het ontstaan zijn hebben ons bereikt. Pellets-Online heeft een ruime voorraad echter raden wij klanten aan niet te wachten tot de houtpellets op zijn.

Nieuwe pellets !
24. oktober 2021
Bij Pellets-Online zijn we altijd op zoek naar de hoogste kwaliteit voor onze klanten, hierdoor onderscheiden wij ons van de rest en combineren dit met service en een maandelijkse winactie. Een nieuw merk is Danubia uit Oostenrijk. Deze pellets zijn door ons beoordeeld en getest met verbluffende resultaten. Zeer licht van kleur, veel warmte, weinig vervuiling en belangrijk, een goede herkomst!

Pellets weer bij Plus!
06. oktober 2021
Vanaf nu zijn onze pellets ook weer verkrijgbaar bij de Plus in Elspeet en Putten

Wij gaan verhuizen!
27. september 2021
Vanaf 1 Januari (mogelijk eerder) gaan wij verhuizen naar een nieuwe locatie. Deze is recht tegenover cafetaria het "Speuldje". Dit is 100 meter van de huidige locatie. Meer info volgt!

Pellets-Online van start
16. september 2021
Wij zijn klaar voor het seizoen. Nieuwe merken, en per januari 2022 een nieuwe locatie! Wij houden u via deze site op de hoogte van de ontwikkelingen.

NIEUW! Katalitische reinigings pellets
26. januari 2021
Katalytische pellets zijn dé oplossing voor tussentijdse reiniging en onderhoud van uw pelletkachel. Deze pellets zijn geen vervanging van het reguliere onderhoud maar zijn bedoeld om de verontreiniging die ontstaat tijdens het gebruik te minimaliseren. Katalytische pellets zijn 6mm pellets met een toevoeging. Deze pellets zijn speciaal ontwikkeld voor particuliere pelletkachels en vormen de oplossing voor tussentijds onderhoud. De katalytische pellets gaan de verbinding aan met roet en teer.

14. december 2020
De eerste winnaars van de Pellets-Online winactie zijn een feit. Gefeliciteerd met de mooie prijzen! Wilt u ook gratis kans maken plaats dan snel uw bestelling en u doet mee voor de volgende maandelijkse winactie.. iedere maand weer prijzen!

24. september 2020
Onze topper op het gebied van pellet-kachel reiniging is vanaf heden ook verkrijgbaar bij Electroworld van Rossem in Putten.

17. september 2020
Wij zijn blij met de samenwerking tussen Plus van der Horst in Elspeet en Pellets-Online. U vindt vanaf 26 september onze Vitaholz en Total pellets bij de ingang van de Winkel.

30. augustus 2020
U kunt onze houtpellets ook vinden bij Plus Dee in Putten. Plus Dee is van maandag - zaterdag geopend van 08.00 - 21.00 uur. U vindt hier onze Vitaholz pellets en Total Pellets. Verkoop start vanaf 21 September 2020

Meer weergeven